19.2.10

TOCA HAITÍ, festa solidària


El dimarts 12 de gener del 2010 un terratrèmol de magnitud 7’13 a l’escala de Richter va sacsejar durament Haití. El sisme, el més greu en dos segles, va causar la mort de desenes de milers d’haitians i va provocar efectes devastadors sobre el país més pobre de l’Amèrica Llatina.


Ara, un mes després de la catàstrofe, Haití continua necessitant ajuda. La capital del país, Port-au-Prince, ha quedat reduïda a una runa, i milers de supervivents viuen al ras amuntegats en camps. I això no és tot. L’amenaçadora temporada de pluges s’acosta a l’actualment insalubre i desgraciat país, fet que podria provocar una nova catàstrofe sanitària.


És per això que, des de Barcelona, un grup de joves (entre els quals una servidora) ha organitzat TOCA HAITÍ, un concert solidari per recaptar fons per ajudar al país caribeny. El proper dimecres dia 24 de febrer a partir de les 20:30hores, quatre grups emergents, Meneo, Samitier, 4t, 1a i Freud quiere bailar, tocaran per Haití a la sala Be Cool de Barcelona.


Patrocinada per la companyia d’hotels Equity-point, amb la col·laboració de Tendencias TV i Nova Escena, la festa compta amb el suport de la ONG Mans Unides. Així doncs, tots els diners recaptats a través de les entrades del concert es destinaran a un dels 15 projectes que Mans Unides a posat en marxa a Haití.


Les entrades es poden adquirir per anticipat a través de la web codeticket pel mòdic preu solidari de 7€. També es podran comprar directament a taquilla el dia del concert.


Per a més informació TOCA HAITí compta amb un grup de facebook (http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=297203463950&ref=mf) i un myspace (http://www.myspace.com/tocahaiti) on podreu trobar dades d’interès sobre la festa solidària, els grups de música que hi participen i la ONG Mans Unides.

TOCA HAITí, dimecres 24 de febrer a les 20:30h a la sala Be Cool.


I aquí teniu un dels vídeos promocionals de la festa: http://www.youtube.com/watch?v=57h1wwGTGTI