5.5.10

ZOOM, els reportatges. Vol.II

Després de 4 mesos d’aventures, experiències, coneixences, rodatges i muntatges, ZOOM ha arribat al 13è capítol, a l’últim.

Aquí teniu els reportatges que falten:

“4 dies amb Déu”. En què creuen els jueus?, i els musulmans?, i els ortodoxos?, les diverses religions són realment tan diferents? La Sílvia Pagès i la Carla d’Arnaude ens ho ensenyen.

“Mascotes”, on l’Anabel Gutiérrez-Otero i una servidora, Míriam Gifre, s’endinsen al món dels animals de companyia. Fins on és capaç d’arribar una persona per la seva mascota?

“Segueixin al guia”. La Sílvia Pagès i la Carla d’Arnaude ens ensenyen les diverses rutes turístiques de la ciutat per conèixer la feina dels guies i les pretencions dels turistes.

“3 germans, 3 estrelles”. Ells són 3 germans, 3 roques, i tenen tres estrelles Michelin. Ells, en Joan Roca, en Josep Roca i en Jordi Roca, són la clau d’“El Celler de Can Roca”. Però com s’aconsegueix ser el 4t millor restaurant del món? L’Anabel Gutiérrez-Otero i jo, Míriam Gifre, ensenyen què es cou al Celler en el reportatge més gourmet de Zoom. (El meu últim reportatgeL).

I per acabar, “Toros sí, Toros, no”. S’han de prohibir les corrides de toros?, la Sílvia Pagès i la Carla d’Arnaude en busquen els arguments a favor i en contra.

1 comentari:

CARLA ha dit...

Hola miriam!

soy Karla Sánchez, una estudiante de la facultad de comunicación blanquerna. Me gustaría te pusieras en contacto conmigo para saber si me podrías contestar a algunas preguntas que mi grupo de trabajo tenemos acerca de TV8 y de ZOOM...
te agradeceria que pudieras ayudarnos...

Si te sirve de algo...las preguntas que queríamos hacerte eran:

ANTECEDENTS EN EL QUE ES BASA EL PROGRAMA (TANT NACIONALS COM INTERNACIONALS)
ES UN FORMAT PROPI?
D'ON ELS HI VENEN PROGRAMES NOUS (SI HI VA ALGU AL NIPCOMTV AQUET DE CANNES) O....
NUMERO DE CAPITOLS GRABATS - NUMERO DE CAPITOLS EMESSOS

el meu e-mail es KRLA15@HOTMAIL.COM