17.4.07

'Trias pel canvi', quin canvi?

El candidat de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona Xavier Trias va venir ahir a la universitat en acte de pre-campanya. Amb un tarannà tremolós, Trias es va autodeclarar socialdemòcrata i va presentar el seu programa electoral com a l'únic projecte de canvi. Programa a part, sembla que CiU ha volgut manllevar la idea de 'canvi' del grup maragallista. En certa manera s'entén: 'Ciutadans pel canvi' volia acabar amb 23 anys d'un Govern català convergent; ara són els convergents els qui volen aturar les alcaldies socialistes a l'Ajuntament de Barcelona.
Paradoxalment, l'alcaldable Trias va formar part d'aquella llarga era de pujolisme -primer com a Conseller de Salut i més tard com a Conseller a la Presidència-; ara el nacionalista abandera un lema de canvi. Em miro el lema paraula a paraula, lletra a lletra...; canvi, quin canvi? El canvi de la Generalitat a l'Ajuntament de Barcelona, vol dir? Si Convergència i Unió vol vendre la moto del 'canvi', que comencin la reforma per dins, deixin de recliclar rostres i busquin noves generacions de polítics.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agrada llegir els teus artícles polítics, denoten coneixement del tema i criteri polític dos aspectes claus per poder discernir entre propostes programàtiques cada cop més iguals. També m'agrada aquest gir socialdemocrata que intenta el candidat Trias que fa contrapunt amb el fitxatge del PP balear i en Matas justificant-ho dient que entre el PP de les Mallorca i CiU no hi ha gaire diferència. Sembla que la musa de CiU no ha volgut les pomes d'en Trias.